Miniutstillinger for barnehage og AKS

Vanlige spørsmål

Hvem kan bestille?

Miniutstilling er tilpasset  barnehage og for skolefritidsordninger og Aktivitetsskoler.

Hvordan bruker man utstillingene?

Instruksjoner følger med i boksen du får tilsendt. Skulle det være tekniske eller andre spørsmål kan du kontakte oss på support@miniutstilling.no eller ring Ken Rune Mikkelsen hos oss på 99 26 03 89.

Hva må jeg betale?

Tjenesten er gratis, men porto på ca. kr 495,- inkl. mva. (t/r) må dekkes. Vi sender en faktura på dette beløpet etter at vi har mottatt en bestilling.

Hvordan bestiller jeg?

Du bestiller ved å gå inn på den utstillingen du ønsker og fylle ut skjemaet som ligger der. Da vil du få en bekreftelse fra oss på e-post. Skulle utstillingen være utlånt vil du få muligheten til å settes på venteliste.

Hvem har lagd utstillingene?

Utstillingene er utviklet av forskjellige museer i Oslo i samarbeid med Tidvis AS. Utstillingene balanserer lek, læring og aktivitet.

Hvor lenge kan jeg bruke utstillingen?

Utstillingene er på utlån i fire uker og må deretter returneres til oss. I boksen du får tilsendt ligger det en returblankett som kan benyttes. Alternativt kan boksen leveres selv til Tidvis AS i rådhusgata 7 i Oslo.

Hva inneholder utstillingene?

Utstillingene inneholder litt forskjellige ting avhengig av hvilket tema de har, men typisk vil de inneholde:

  • Fortellerboks som kobles til projektor, TV, eller smartboard.
  • Noen plakater av solid PVC-materiale.
  • Fysiske gjenstander. Flere av disse vil utløse film, lyd eller bilder fra prosjektoren ved å holdes mot fortellerboksen. Dette er gjenstander som tåler mye, kan lett erstattes og er trygge å håndtere.
  • Forslag til morsomme og lærerike aktiviteter.

Hva skjer hvis jeg ødelegger noe?

Utstillingene er lagd for å tåle mye og slitasje fra normal bruk er innafor, men dersom noe mot formodning skulle bli ødelagt må du regne med å erstatte det.

Hva gjør jeg ved tekniske problemer?

Se gjennom instruksjonene som følger med, kontakt oss på support@miniutstilling.no eller ring Ken Rune Mikkelsen hos oss på 99 26 03 89.